MALZEMELER
Tart hamuru için:2 yumurta,1 paket kadar margarin(oda sıcaklığında beklemiş),2 çay bardağı pudra şekeri,1 paket vanilya,yarım paket kabartma tozu,aldığı kadar un
Kreması için: 1 paket krema dolgusu,iki kaşık vişne reçeli
YAPILIŞI
Margarinle pudra şekerini iyice yoğurun daha sonra yumurtaları tek tek karışıma ilave edin.en son unun üzerine kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyerek gayet yumuşak,ele yapışmayan bir hamur elde edin:) hamurlardan küçük parçalar koparın ve yağlanmış tart kalıplarına yerleştirin,içlerine nohut koyunki kabarmasın 170 derce fırında pişirin,pişen tartlar soğuduktan sonra krema doldurarak vişne reçeli ile süsleyin ve servis yapın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder