MALZEMELER
Tart hamuru için:2 yumurta
1 paket margarin
2 çay bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Kreması için: 2 paket vanilyalı pasta dolgusu
1 paket krem şanti
3 su bardağı soğuk süt
Süslemek için:damla çikolata ve çilek
YAPILIŞI
Tart hamurunun yapılışını diğer tariflerde vermiştim,o tarifin aynısını uygulayarak yumuşak bir tart hamuru elde edin,büyük bir tart kalıbını yağlayıp unladıktan sonra kalıp büyüklüğünde genişlettiğiniz hamuru kalıba yerleştirin,çatalla hamurda delikler açarak fırında hamurunuzun kabarmasını önleyin.180 derce fırında pişen tartınızı soğuması için bir süre bekletin,soğuduğundan emin olduktan sonra önce dolgu kremasını daha sonra krem şantiyiyle tartınızı doldurun.süslerken fotoğraftaki gibi çilekleri dikine ikiye kestikten sonra çevrelemeye başlayın damla çikolata ile süslemeyi tamamlayın ve yarım saat buzdolabında dinlenmeye bırakın...AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder