MALZEMELER
1 Paket kalem makarna
400 gram kültür mantarı
2 adet kuru soğan
2 adet tavuk göğsü
1 paket çiğ krema
yarım çay bardağı soya sosu
YAPILIŞI
Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş suda haşlayın,haşlandıktan sonra fazla suyunu süzüp beklemeye alın.geniş bir tencerede soğanları piyazlık doğrayıp kavurmaya başlayın daha sonra jülyen kesilmiş tavukları ilave edin,soya sosunuda ekleyerek tencerenizin ağzını kapatın.tavuklar suyunu verip çektikten sonra mantarları ilave edin.mantarları dilediğiniz gibi doğrayabilirsiniz.bütün malzemeler kavrulduktan sonra kremayı ilave edip bir süre daha pişirin krema diğer harçla bütünleştikten sonra beklettiğiniz makarnadan dilediğiniz kadar harcınızla karıştırarak makarnanızı hazır hale getirin.servis yaparken üzerine kaşar peynir rendesi veya yanına bir iki dilim salatalık kullanabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder