MALZEMELER
1 adet hazır kakaolu pasta tabanı
250 gram damla çikolata
250 krema
2 adet muz
süt
YAPILIŞI
Pasta tabanının üst katını ikiye ayırın sonra bardakla yada küük bir kase yardımıyla benim yaptığım gibi küçük pasta tabanları elde edin.küçük bir tencerede kremayı ve damla çikolatayı eritin krama kaynamadan ocaktan alıp soğuması için buzdolabına kaldırın 2-3 saat sonra kıvamı pastaya sürülcek gibi değilse mikserle 2-3 dakika çırpın,ganajınız hazır olduğunda pasta tabanları sütle çok hafif ıslatarak üzerine bu karışımdan sürün her kata muz dilimleri koyun,pastanız bu şekilde kapladıktan sonra kalan ganajı pastanızın dışına yedirin.isterseniz her yerini istersenizde benim gibi sadece bir sıra pasta duvarına muz dilimleri yapıştırın ve dinlendirin.pasta süsü için top yapmak isterseniz 100 ml kremayı 100 gram bitter çikolata ile ocakta eritip 1 gece dolapta bekletmeniz gerek.aynı gün yapılması biraz zor...AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder