MALZEMELER
300 ml süt
1 adet muz ya da 2 adet kivi
200 ml krema
180 gram bitter çikolata
kakaolu pandispanya
1 paket vanilyalı pasta dolgusu
YAPILIŞI
Pandispanyayı gelişi güzel bölerek cam bir kabın tabanına döşeyin,üzerini çok az sütle ıslatın.ıslanan kekinizin üzerine vanilyalı pasta dolgusunu sürün onun üzerine ister kivi ister muz dilimleri yerleştirin,200 ml kremaya bitter çikolataları kırarak ocakta erimesini sağlayın krema kaynamadan altını kapatıp 2 saat dolapta bekletin.meyve dilimlerinin kaymaması için yaptığınız çikolatalı kremadan çok az ara katada sürebilirsiniz.en son üst katınıda pandispanyayı gelişi güzel serperek düzenleyin sütle ıslatıp çikolatalı kremanın tamamını pastanızı kaplamak için kullanın...AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder