MALZEMELER
8-10 adet milföy
1 paket krema
200 gram damla çikolata
2 adet muz
pudra şekeri
YAPILIŞI
Milföy hamurlarını ortadan ikiye keserek yağlanmış fırın tepsisine dizin,üzerine yağlı kağıt sererek bir kaç nohut tanesi koyun nohutlar hamurların ortasının kabarmasını önler kremayı pastanızının arasına sürerken size kolaylık olur.Hamurlarınız fırında pişerken damla çikolata ve kremayı küçük bir tencerede çikolataya eriyene kadar pişirin,çok dikkat edin krema kaynamasın sadece tencerenin yanlarından çok hafif kabardığını göreceksiniz,krema çikolta ile birlikte istenilen kıvama geldiğinde ocaktan indirin ve cam bir kaseye boşaltın.kasenin üzerine folyo kapatarak buzlukta yarım saat bekletin.milföyler pişip soğuduktan sonra her bir parçanın üzerine kremadan sürüp muz dilimleri koyup diğer bir milföy dilimi ile kapatın servis tabağına alın,üzerine pudra şekeri serperek servis yapın...AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder